Księgowość spółki z o.o.

ADRES DO E-DORĘCZEŃ

Nowym obowiązkiem podmiotów wpisanych do KRS jest posiadanie adresu do doręczeń elektronicznych. Nasze biuro pomaga w formalnościach związanych z pozyskaniem adresu do e-doręczeń. Osoby zainteresowane usługą, zapraszamy do kontaktu.

Telefon: 12 378 38 35
E-mail: oferta@ksiegowosc-spolek-zoo.pl

Usługa biura rachunkowego wybierana jest przez przedsiębiorców, którzy chcą zaoszczędzić czas i tym samym skupić się na rozwoju firmy. Jedną z naszych usług jest prowadzenie księgowości dla firm.

KSIĘGOWOŚĆ SPÓŁEK Z O.O.

- opracowanie polityki rachunkowości,
- ustalanie wyniku finansowego,
- prowadzenie księgowości pełnej,
- prowadzenie kont księgi głównej,
- prowadzenie kont księgi pomocniczej,
- doradztwo finansowe,
- ewidencja aktywów i pasywów,
- sporządzanie sprawozdań finansowych,
- sporządzanie odpowiednich dokumentów dla ZUS,
- doradztwo w zakresie zawieszenia/likwidacji spółek, bądź działalności gospodarczej,
- darmowa pomoc w zmianie biura rachunkowego

Oczywiście to nie wszystkie zadania jakimi się zajmujemy. Nasz zakres obowiązków ustalamy wspólnie z Klientem i pakiet usług dostosowujemy indywidualnie do jego potrzeb oraz oczekiwań. Uwzględniamy i weryfikujemy dostarczane do nas dane i dokumenty. Profesjonalna obsługa pozwala nam cieszyć się z zadowolenia Klientów.

Nasze biuro rachunkowe oferuje również kompleksową obsługę spółek akcyjnych, jawnych, komandytowych, a także fundacji i stowarzyszeń.

Skontaktuj się z nami już teraz i dowiedz się więcej o naszych usługach. Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami!